Sitter du i styret i borettslaget?
Vi har laget en nettbasert styreportal som er ment som arbeidsverktøy for styrer i borettslag og sameier. Det er alltid tilgjengelig, alltid oppdatert og gir enkel tilgang til historisk informasjon. Slutt med permer og løse ark. Få informasjon raskt og effektivt. Kontakt oss for en uforpliktende demo

Continue reading

Nye nettsider

IT-systemer har endret plattform for sine nettsider og tatt i bruk WordPress som CMS løsning. Det er denne plattformen vi anbefaler for våre kunder også. WordPress er et av verdens mest populære publiseringssystemer med fokus på brukervennlighet, søkemotoroptimalisering og fleksibilitet. Systemet benytter såkalte plugins for å utvide funksjonaliteten, og det gjør det derfor svært fleksibelt. WordPress passer til alt fra fra enkle blogger til netthandelløsninger, firmasider og mye mer. Disse sidene er akkurat publisert, så mer innhold kommer fortløpende.

Continue reading

Dronefilm og presentasjoner

IT-systemer tilbyr nå dronefilm og luftfoto som en forlengelse til våre webprosjekter og firmapresentasjoner. Man får unike muligheter når man kommer opp i luften og kan filme med meget høy oppløsning. Bruksområder kan for eksempel være innen markedsføring, inspeksjon, dokumentasjon, eiendomsfoto og arrangement. Vi er godkjent av Luftfartstilsynet som RPAS operatør. Medlem av UAS Norway og forsikret via WRBerkley. Vi lager også presentasjonsvideo. Mer info kommer fortløpende.

Continue reading